top of page
Pil_2.jpg

AT Kearney

TOTALREHABILITERING AV KONTORLOKALE

KVM: 100

Kearney er et amerikansk globalt ledelseskonsulentfirma

med kontorer i mer enn 40 land over hele verden.

 

Leietageren stod mellom å flytte eller

pusse opp lokalene de allerede satt i.

Vi utførte et skissekonsept for å visualisere for leietageren hvordan deres egne

lokaler ville passe dem bedre slik at de slapp en omfattende flytteprosess.

Det ble tegnet en ny arealdisponering med flere møterom og åpne arbeidsarealer,

og den sosial sonen ble tilknyttet inngangen. Det ble utarbeidet nytt interiørkonsept basert nye farger, materialer og overflater i kombinasjion med en del gjenbruk.

Leietagerne ble værende i lokalene, og vi hjalp videre

med hele interiørprosjekteringen frem mot ferdige lokaler.

Oppdragsgiver: Hoegh Eiendom og AT Kearney

Ferdigstilt: 2016

Foto: Ragnar Hartvig

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 20.06.07.png

Den sosiale sonen ble flyttet til inngangen for å skape en hyggelig velkomst.

Hyllen mellom den sosial sone og arbeidsarealene fungerer både som en romdeler

med dekorative elementer, og som et bindeledd mot kjøkkenet

De åpne hyllene gir godt lysinnslipp til den sosial sone, samtidig som hyllen

i seg selv skjermer mot kontorene og bidrar til å skape rom i rommet.
Dette bidrar til god flyt mellom den sosiale sonen, kjøkkenet,

møterom og arbeidsarealene.

Skjermbilde 2023-10-05 kl. 13.41.15.png
Skjermbilde 2023-10-05 kl. 13.41.05.png
Skjermbilde 2023-10-05 kl. 13.42.08.png

Parkett og en mørk spilehimling ble valgt for å skape en lun stemning og

som et tydelig skille fra arbeidsarealene. Spilehimlingen fungerer også som lydabsorberende element for å dempe støyen fra kjøkkenet og den sosiale sonen.

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 20.06.39.png
Skjermbilde 2021-08-10 kl. 20.05.48.png
Skjermbilde 2023-10-05 kl. 13.42.33.png

Lokalene har store vindusflater med fantastisk utsikt rundt hele fasaden. Glassfronter uten skjerming var derfor viktig for å få inn lyset og utnytte utsikten.

Himling og grid-systemet ble bevart, men nye farger, glassfronter, kjøkken og fast inventar er nye elementer som oppgraderer arealene på en fornuftig måte.

Arealene ble åpnet opp, med den sosial sonen, kontorene og møterom strategisk plassert for å skjerme arbeidsplassene i det åpent landskapet.

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 20.06.21.png
Skjermbilde 2021-08-10 kl. 20.07.11.png
Skjermbilde 2023-10-05 kl. 13.41.46.png

Gårdeier: 

Entreprenør:

Møbelleverandør:

Møbelsnekker: 

Glassfronter:

Höegh Eiendom 

Realbygg 

 

bottom of page